Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

13.12

Federația Internațională de Astronautică a anunțat apelul pentru Emerging Space Leaders Grant Programme (Granturile ESL), care să permită unui număr de 25 de studenți și tineri profesioniști cu vârsta între 21 și 35 de ani să participe la Congresul Internațional de Astronautică (IAC), precum și la activitățile organizate la cu o săptămână înainte de Congres. Termenul limită pentru depunerea cererii este 10 februarie 2020.

Mai Mult
22.11

Agenția Spațială Română (ROSA) invită studenții și proaspeții absolvenți de master din România să se înscrie la programul Young Graduate Trainee (YGT), organizat de Agenția Spațială Europeană (ESA). Termenul limită pentru înscrieri este 15 decembrie 2019.

Mai Mult
15.11

Președintele de onoare al Agenției Spațiale Române (ROSA), Dumitru-Dorin Prunariu, a participat, în perioada 12-13 noiembrie 2019, la Forumul Internațional Zilele Spațiului în Kazahstan. Evenimentul a reunit în capitala Nur-Sultan (fostă Astana) 400 de reprezentanți ai departamentelor și agențiilor spațiale, oameni de știință și experți în domeniul tehnologiei spațiale din 40 de țări.

Mai Mult
14.11

Agenția Spațială Română (ROSA) vă invită să participați la Concursul Sentinel Hub Custom Script, ce răsplătește ideile care conduc la algoritmi noi și interesanți pentru procesarea datelor de Observare a Pământului. Termenul limită pentru înscrieri este 15 ianuarie 2020.

Mai Mult
23.10

Dr. Fiz. Marius-Ioan Piso, membru în Comitetul de conducere al prestigioasei Academii Internaționale de Astronautică (IAA), a fost ales Vicepreședinte al acestei organizații, urmând să conducă IAA pentru perioada 2019-2021, alături de vicepreședinți din SUA și Rusia.

Mai Mult